نرده آلومنیومی

نرده آلومنیومی و  راه پله و بالکنی آلومینیومی نرده های جدیدی است که اخیرآ جایگزین نرده های استیل و آهنی در اروپا شده است.
نرده آلومینیوم آبکاری نمیشوند یعنی روش تولید و براق شدن آلومینیوم بدین صورت است آلومینیوم بصورت شمش تولید میشود و بعد از آن بصورت استوانه یا بیلت تبدیل میشود و در دمای 400 درجه سانتی گراد که نرم و قابل انعطاف میشود توسط دستگاه پرس اکستروژن تزریق میشود و توسط قالبهای مختلف با اشکال مختلف که در داخل دستگاه قرار میگیرند مثل لوله 50 یا پایه 40 ، از دستگاه تزریق شده و به صورت 6 متری برش میخورد و استرچ یا کشیده میشود و بعد ازآن داخل کوره های حرارتی یا اج شده و منیزیم آن میسوزد و از حالت نرم یا قابل انعطاف به صورت پروفیل سخت تبدیل میشود.

 

آلیاژ لوله های نرده ای و قطعات آن 6063-6060 است که دارای سختی مناسبی میباشد بعد از آن وارد مرحله پلیش میشود و سطح لوله ها توسط دستگاه های پرداخت یا پولینگ پلیش شده و براق میشود و سپس برای تثبیت و ماندگاری براقیت لوله ها وارد وانهایی میشود که حاوی محلول های اسید سولفوریک20% می باشد و به وسیله عملیات آندایزینگ ولتاژ برق یک سطح پوششی کامل بین 8 تا 15 میکرون آندایز روی لوله ها و قطعات به وجود میاورد و سطح آلومینیوم را از اکسید شدن به مدت 20 تا 30 سال حفظ میکند و مانع تغییر رنگ آلومینیوم یا خوردگی آن میشود، و به همین دلیل هیچ گاه نیازی به رنگ یا آبکاری نخواهد داشت، چون آبکاری برای آهن یا استیل یا فلزات دیگر به کار میرود.

مزایای نرده های آلومینیوم نسبت به سایر نرده های فلزی یا استیل :

  • سبکتر بودن از سایر نرده ها
  • تنوع شکل و رنگ
  • زیبایی بیشتر نسبت به نرده های تزئینی دیگر دارد .
  • ماندگاری آن پنج برابر ماندگاری آهن و استیل میباشد.
  • همیشه قابل تعویض و بازیافت میباشد.
  • هیچ گاه نیازی به رنگ کاری یا جوشکاری ندارد و نصب آن خیلی سریع انجام میشود. در نرده آهنی یا نرده فرفورژه نصب آن هم نیاز به جوشکاری دارد و هم رنگ کاری که روند انجام آن علاوه بر امکان صدمه به پله ها و دیوارها مدت زیادی به طول می انجامد.
  • یکی از مزایای نرده آلومینیوم نسبت به نرده استیل دوام و ماندگاری بیشتر این محصول مخصوصآ در مناطق مرطوب میباشد . متآسفانه به تازگی و بعد از تحریم های کشورمان و بالا رفتن قیمت ارز اکثر تجار به خاطر بالا رفتن قیمت استیل برای اینکه بازار خود را از دست ندهند اقدام به وارد کردن لوله های ارزان و متفرقه استیل 201 و 202 چینی به جای 304 و 316 تایوان کرده اند که اکثر این محصولات به دلیل درصد کرم سطح لوله ها کمتر از استاندارد موجود است به جای کرم 12% از 3 یا 4% کرم استفاده میکنند و عمر براقیت آن خیلی کم است و به راحتی کمتر از 1 یا 2 سال لوله ها سیاه میشوند و شروع به زنگ زدن میکند البته در تهران دو آزمایشگاه معتبر وجود دارد که به وسیله دستگاه دیجیتال یا آلیاژ سنج با هزینه خیلی کم و کمتر از 15 دقیقه نوع آلیاژ و استیل 201 و 304 لوله را به صورت دقیق و کتبی مشخص میکند.

لوله های استیل 201 و 202 در همه جای دنیا بیشتر برای ساخت میز و صندلی ودکور و ویترین استفاده میشود که ارتباط زیادی با رطوبت ندارد. پس قبل از خرید قطعات و لوله های استیل 304 از اصل بودن آن مطمئن شوید و به خاطر داشته باشید که لوله 304 اصل باید 12% کرم داشته باشد در غیر اینصورت اصل و فابریک نیست و لازم به ذکر است که نرده استیل در همه جای دنیا در مکانهای عمومی همچون مترو و پاساژها که تردد افراد زیاد است استفاده میشود که به تازگی نسل جدید نرده های آلومینیوم به دلیل مقاومت بالا در مقابل رطوبت و سختی و زیبایی جایگزین نرده های استیل در ساختمانهای اروپایی شده است .

یکی دیگر از معایب کلی نرده های استیل نوع نصب آنهاست چرا که پس از مدت کوتاهی لق شده و نرده ها شل میشوند علت آن نیز این است که در نرده استیل فشار اصلی بر روی پیچ متری 10 که قطر بسیار باریکی دارد ،میباشد و چون در نصب آن از بالا با فشار، سفت می شود قسمت دیگر پیچ که 10 سانتی متر آن داخل پله یا زمین می باشد ،داخل چسب سنگ چرخیده و چون تحت فشار از نقطه بالا میباشد چسب سنگ از آن رها شده و به همین دلیل نرده پس از مدت کوتاهی دچار بازی و شل می شود که این موضوع در اغلب نرده های نصب شده استیل در مکانهای مختلف مشهود است.
ولی در سیستم نرده های آلومینیومی، نوع نصب کاملآ متفاوت بوده و به جای پیچ متری از بلت 20 برای پایه ها استفاده می شود، که از داخل ریل های پایه (بلت و پایه) به هم پیچ شده و به هیچ عنوان شل نمیشوند چون پایه دو جداره بوده و تحت فشار نیست . بلت داخل لوله 40 دو جداره است و جداره داخلی قطر 20 میباشد که داخل آن به صورت فیت و کیپ قرار میگیرد.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

مشاوره رایگان جهت انتخاب نرده