پله دوبلکس

مهم‌ترین نکاتی که در مورد پله دوبلکس باید بدانید + عکس

حتماً شما نیز خانه‌های زیبایی که در پذیرایی آن یک پله گرد به طبقات بالا وجود دارد دیده‌اید. به این خانه‌ها خانه دوبلکس گفته می‌شود. خانه دوبلکس طرفداران زیادی بین عموم مردم دارد و امروزه یکی از زیباترین خانه‌ها است. این خانه‌ها به دلیل شکل و ساختار، جزو آپارتمان های یک طبقه محسوب می‌شوند که طبقه پایینی به‌عنوان پذیرایی و طبقه بالایی به‌عنوان اتاق‌خواب در نظر گرفته می‌شود و در قسمت پذیرایی یک پله دوبلکس به‌عنوان رابط به اتاق‌خواب‌ها قرار دارد. در این مقاله به صفر تاصد خانه‌های دوبلکس و معرفی نرده‌های مناسب این خانه‌ها پرداخته‌ایم.

خانه مدرن
خانه دوبلکس مدرن

خانه دوبلکس مدرن یا کلاسیک؟

خانه‌های دوبلکس دارای سبک‌های مدرن و کلاسیک پله دوبلکس هستند که با توجه به سلیقه صاحب‌ملک با یکدیگر متفاوت هستند. هیچ‌کدام از این دو سبک را نمی‌توان نسبت به دیگری برتری داد.

اگر بخواهید هزینه را مدنظر قرار دهید طرح‌های کلاسیک هزینه بالاتری نسبت طرح‌های مدرن دارند. ولی بالاتر بودن قیمت دلیلی برای بهتر بودن و یا زیباتر بودن نیست. شما قادر هستید با هزینه پایین‌تر خانه‌ای زیباتر و بهتر داشته باشید و از سبک مدرنی که برای آن کارشده است لذت ببرید.

سبک مدرن برای خانه‌هایی که ساکنین جوان در آن سکونت دارند مناسب‌تر می‌باشد.

خانه کلاسیک
خانه دوبلکس کلاسیک

تفاوت خانه‌های دوبلکس شرقی و غربی

در کشورهای غربی، ممکن است دو خانواده در خانه‌های دوبلکس زندگی کنند که هر طبقه به‌طورکلی برای یک خانواده است. همچنین خانه‌های دوبلکس می‌توانند جهت اجاره مورداستفاده قرار گیرند. به این صورت که خانواده در طبقه پایین زندگی می‌کنند و طبقه بالا را اجاره می‌دهند. در چنین مواردی ورودی‌ها مجزا بوده و یک دیوار مشترک خانه را به دو قسمت تقسیم می‌کند.

اما در خانه‌های سبک شرقی معمولاً هر خانه دوبلکس به یک خانواده تعلق دارد. ممکن است افراد خانواده با کسانی مثل پدربزرگ و مادربزرگ خود زندگی کنند.

صفرتا صد راه پله چوبی به همراه ۹ نمونه عکس از چشمگیرترین مدل ها

انواع خانه‌های دوبلکس

طراحی خانه دوبلکس می‌تواند شامل واحدهای نشیمن در کنار هم یا به‌صورت دوطبقه باشد. معمولاً انواع خانه‌های دوبلکس عبارت‌اند از:

خانه دوبلکس استاندارد با پله دوبلکس

خانه‌ای دوبلکس که دارای پله دوبلکس است به‌صورت یک‌خانه دوطبقه طراحی‌شده است که یک طبقه آن توسط پله به طبقه دوم متصل می‌شود. در یک‌خانه دوبلکس، طبقه پایین شامل اتاق نشیمن و آشپزخانه است درحالی‌که طبقات بالا شامل اتاق‌خواب و اتاق بچه‌ها می‌شود.

خانه دوبلکس همکف

خانه دوبلکس همکف به‌گونه‌ای طراحی می‌شود که طبقه پایینی رو به باغ بوده و دارای اتاق‌خواب‌ها است. طبقه فوقانی آپارتمان دوبلکس شامل اتاق نشیمن و آشپزخانه می‌باشد. این نوع خانه‌های دوبلکس برای صاحبان خانه‌هایی که باغ‌ها را ترجیح می‌دهند و حیوانات خانگی دارند مناسب است.

پله دوبلکس کم ارتفاع

این نوع طراحی خانه دوبلکس شامل بالکن‌های بزرگ و اتاق زیرشیروانی در طبقه دوم است. پله دوبلکس هم بخشی از این خانه هستند. معمولاً خانه‌های دوبلکس کم ارتفاع در مساحت کوچک‌تری در مقایسه با سایر خانه‌های دوبلکس ساخته می‌شوند و ساختن طرح‌ و نقش خانه‌های دوبلکس کوچک‌تر نیاز به تأمل زیادی توسط معماران دارد.

راه پله دوبلکس

مزایای خانه دوبلکس

خانه‌های دوبلکس چندین مزیت دارند. در ادامه دلایلی را مطرح می‌کنیم که می‌تواند نظر شمارا برای خرید خانه دوبلکس جلب نمایند.

  • یک‌خانه دوبلکس مزایای مالی را برای صاحب‌خانه فراهم می‌کند و درآمد جانبی ایجاد می‌کند. مالکان می‌توانند یک‌خانه دوبلکس بخرند، در یک‌طرف آن زندگی کنند و طرف دیگر را اجاره دهند. این امر بازده مالک را از سرمایه‌گذاری که روی ملک انجام داده افزایش می‌دهد.
  • هم خریداران و هم مستأجران یک‌خانه دوبلکس از تسهیلات رهن بیشتری در خانه دوبلکس برخوردار می‌شوند. مالک می‌تواند مقداری از سود پرداختی وام مسکن را با اجاره‌بها پرداخت کند، و بخشی ازملک را اجاره کند، نه اینکه مالک کل ملک به‌تنهایی باشد.
  • طراحی خانه دوبلکس درای پله دوبلکس می‌تواند اهداف زیادی را برآورده کند. درصورتی‌که می‌خواهید یک دفتر کاری راه‌اندازی کنید، می‌توانید به‌سادگی آن را در یک طبقه از خانه دوبلکس تان راه‌اندازی کنید و یک دفتر کار خانگی داشته باشید.
  • ازآنجایی‌که خانه دوبلکس بزرگ و جادار است، در چنین آپارتمان‌هایی به حریم خصوصی دسترسی خواهید داشت. در طول همه‌گیری COVID-19، زمانی که دورکاری به یک امر عادی تبدیل شد، خانه‌های دوبلکس پله دوبلکس به‌عنوان مکانی برای دفتر کاری، مدرسه و غیره استفاده می‌شدند.
  • خانه دوبلکس یک راه حل ایده آل برای یک خانواده است که در آن خانواده ها می‌توانند در کنار هم بمانند اما همچنین قادر هستند حریم خصوصی خود را داشته باشند.

مهم ترین نکاتی که درباره انتخاب نرده چوبی باید بدانید

معایب خانه دوبلکس

  • دیوارهای مشترک در خانه‌های دوبلکس ممکن است منجر به انتقال صدا شوند. این مورد ممکن است برای ساکنان مزاحمت ایجاد کند.
  • خانه‌های دوبلکس به دلیل کمیاب تر بودن ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند. همچنین معمولاً به دلیل اینکه فضای زیادی نیاز دارند قیمت متراژ آن‌ها نیز بیشتر می‌باشد.
  • اگر قصد دارید بخشی از خانه خودتان را اجاره دهید، سر و کله زدن با مستأجر می‌تواند آرامش را از شما سلب کند. داشتن یک همسایه خیلی نزدیک می‌تواند مشکلات زیادی را ازجمله سروصدا برای شما فراهم کند. یک‌خانه دوبلکس اغلب یک انتخاب سبک زندگی آرمانی است، اما اگر به دنبال کسب درآمد از آن هستید، باید مراقب باشید.

انواع راه‌پله دوبلکس

 

راه پله دوبلکس

 

پله پیچ (پله گرد)

اگر می‌خواهید دوبلکس شما دارای زیبایی خاص باشد می‌توانید از راه‌پله پیچ استفاده کنید. می‌توانید برای این نوع پله‌ها از چوب، سنگ و یا شیشه استفاده کنید.

پله پیچ

راه‌پله دوبلکس

یکی از زیباترین انواع پله‌ها برای ساختمان پله‌های چوبی می‌باشند. این پله‌ها که پله دوبلکس هستند در آن‌ها از نرده چوبی استفاده می‌شود می‌توانند در هرفضایی زیبایی و حس طراوت چشمگیری را به ارمغان آورند.

راه پله بدون نرده

راه‌پله بدون نرده

یک راه‌پله باز و بدون نرده می‌تواند استفاده از فضا را به حداکثر برساند و برای خانه‌های دوبلکس  کوچک عالی است. بااین‌حال، اگر بچه در خانه دارید، در نصب این طرح دقت کنید.

پله خم

راه‌پله مینیمال

نرده‌های فرفورژه ساده می‌توانند راه‌پله دوبلکس شمارا به زیبایی تزئین کنند. به سراغ نوارهای فلزی ساده و عمودی بروید تا به‌عنوان نرده راه‌پله شما استفاده شود. آن را با پله‌های تیره ترکیب کنید تا هماهنگی آنها جلوه بیشتری پیدا کند.

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی خانه‌های دوبلکس و انواع نرده‌های آن‌ها پرداختیم. بدون شک خانه‌های دوبلکس یکی از زیباترین انواع خانه‌ها هستند که می‌توانید برای خرید آن برنامه‌ریزی کنید. راه ‌پله دوبلکس یکی از اجزای زیبای این خانه‌ها می‌باشد که با انواع نرده‌ها ازجمله نرده چوبی می‌تواند تزئین شود و امنیت را برای ساکنین به ارمغان آورد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =

مشاوره رایگان جهت انتخاب نرده